Ευαγγελία Σ. Τσαούση
Νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με εμπειρία ετών.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τομείς Ενασχόλησης

Αγοραπωλησίες Ακινήτων

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα στην αγορά ακινήτων είναι ο νομικός έλεγχος.

Τροχαία Ατυχήματα

Η πρώτη ενέργεια που πρέπει να κάνουν οι οδηγοί που εμπλέκονται σε ένα τροχαίο ατύχημα για να εξασφαλιστούν είναι να καλέσουν την Τροχαία.

Διαζύγια

Το διαζύγιο είναι η νομική διαδικασία που ακολουθείται, προκειμένου να λυθεί ένας νομίμως τελεσθείς γάμος δύο εν ζωή ενηλίκων.

Σωματεία

Με την ευρεία έννοια του όρου το Ποινικό Δίκαιο αποτελεί το σύνολο των κανόνων Δικαίου που ρυθμίζουν τον τρόπο άσκησης της Ποινικής εξουσίας.

Καλέστε μας για συμβουλές εκπροσώπηση .

«To δικηγορικό γραφείο μας με ορθή και ρεαλιστική στοχοθεσία καθώς και την επιλογή της κατάλληλης μεθοδολογίας για την εκάστοτε υπόθεση εγγυάται την επιτυχία της & τη λύση στο πρόβλημά σας».

Σχετικά με εμας

Η Ευαγγελία Τσαούση, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 2009, με συνεχή και πολύπλευρη δικαστηριακή παρουσία σε όλο το φάσμα του δικαίου.

Έχει σημαντική δικαστηριακή παρουσία στα Δικαστήρια των Αθηνών, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, διεκπεραιώνοντας με επιτυχία τις υποθέσεις των εντολέων που της ανατίθενται.

Το Δικηγορικό Γραφείο της Ευαγγελίας Τσαούση παρέχει αξιόπιστες και αποτελεσματικές νομικές υπηρεσίες χάρη στην εξαιρετική νομική κατάρτιση, την προσήλωση, την υπευθυνότητα και την αγάπη για τη δικηγορία.

Η υπεύθυνη και εξειδικευμένη επαγγελματική αντιπροσώπευση και υποστήριξη των εντολέων μας στη νομική διαχείριση των υποθέσεων, καλλιεργεί  σχέσεις εμπιστοσύνης και δημιουργεί σημαντικές συνεργασίες.

Οι κυριότερες συνεργασίες του γραφείου μας μεταξύ άλλων είναι οι κάτωθι:

  • Νομική εκπροσώπηση της εταιρείας ΝΑΧΟΣ ΓΙΩΤΙΝΓΚ ΝΕΠΑ (https://www.naxos-yachting.com/)
  • Νομική εκπροσώπηση της εταιρείας ΒΕΝΟΥΣ ΝΕΠΑ
  • Νομική εκπροσώπηση του τουριστικού γραφείου «SALTY ADVENTURES» (https://saltyadventures.travelotopos.com/c/1)
  • Νομική εκπροσώπηση του αθλητικού σωματείου «Ευ Αγωνίζεσθαι – Taekwondo»
10
Δικηγόροι
500
Υποθέσεις
200
Πελάτες

Επικοινωνία